mandag, mars 05, 2007

Søndagskveld++

Igår, søndag, var det søndagskveld/kveldsavslutning. Det ble en fantastisk fin kveld, mye bra musikk og mange folk. Syns du det var bra igår kan vi love deg en enda deiligere kveld neste gang. Vil ellers minne om at absolutt alle er hjertelig velkomne til denne kveldssamlingen, dette er et tilbud til alle som ønsker en avslappende søndagskveld. Neste søndag, 11.mars, er det for øvrig kveldsmesse. Møt opp på det!

- Syns du det er moro med skolerevy? Les alt om revyene her.
Lambertrevyen er dessverre slutt, men Manglerud startet nå torsdag 1.mars. Synne Ask sier til konf.blogspot.com at revytiden var fantastisk, og hun oppfordrer alle til å bli med hvis de har mulighet til det. "Ja, savner det allerede jeg, ble ferdig for en uke siden og holder på å bombe over av energi, er så moro liksom!", sier Lambertskuespiller'n Ask til k.b.c.
- Vil også gledelig minne alle på å følge med på The Voice tv tirsdag 6.mars. Jonna har sin premiere på tv denne dagen!! Det blir moro, oppfordrer alle til å få med seg kjekkasen på televizion. Les mer om The Voice tv her.
- Vil du si noen ord på kveldssamling eller vil du være med å gjøre noe(forsanger, tekstleser)på Kveldsmesse? Si ifra til en av lederne!
Vi er glad i dere alle!