onsdag, februar 28, 2007

Vinterturen=Suksess!

Fra torsdag 22. til søndag 25. feb i ferien dro en gjeng på ca.25 stk på tur til Brennabu i Vaset i Valdres. Bare en ting kan sies om denne turen; heeelt sykt bra.

Vi koste oss fantastisk mye. Selv om jeg gikk glipp av hele fredagens aktiviteter med hopping i snøen, være Tarzan mellom fjellene(et langt tau var hengt fra to steder hvor man bare kunne sette fart å henge med armene i fritt svev) på grunn av sykdom, gikk jeg derimot ikke glipp av koselig kortspilling, fantastiske kveldsavslutninger, kose oss i bakken på lørdag og en "åndelig-input" med bevegelser fra gamle testamentet. Ny og morsom vri.

Stedet var intet annet enn fantastisk, og maten var helt vill. Vi fikk f.eks egg og alt-mulig av pålegg til frokost(frokostblandinger i 3-4 sorter og), bl.a kjøttkaker og lasagne til middag, og kakao og te til å ha med i bakken. Det var rett og slett et helt nydelig sted å tilbringe ferien sin på. På formiddagen var vi så og si ute hele tiden, og så kom vi inn og koste oss med godis, en runde President, noen spilte Ligretto, nei det var skikkelig koselig, skikkelig hyttekos....

Gikk du dessverre glipp av turen i år kan vi garantere tur til neste år og! Blir så bra!

Takk for turen til alle som var med,- deilig altså. Da sier jeg bare "Moses", hva gjør dere da?. Hei hå

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kongebra!! Savner leiren.. Gleder meg til neste gang =)

8:00 a.m.  
Anonymous Anonym said...

Sier bare tusen takk for nydelig leir! Fikk oppleve så mye bra.Takk

2:25 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Konge bra leiir! Såååå gøøy:D

11:53 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home