mandag, desember 04, 2006

Hei!

Takk til alle som kom på Kveldsamlingen igår, disse kveldene blir bare bedre og bedre. Er så bra at vi er så mange! Slukket lys, deilig musikk, føles herrrlig å bare si de tingene. Hvis det er noen som har lyst til å være litt med, så send en mail til knut.helge.fjeldstad@oslo.kirken.no . Dette er alt fra å si noen ord til å lage noe godt, en liten kake f.eks.

Så vil jeg også nevne dette forslaget som har kommet frem, det at vi spleiser Kveldssamlingen med et besøk på Bekkelagshjemmet. Datoen er satt til 27. des kl. 17.30. Det vi tenker er at vi drar samlet bort, synger noen sanger sammen med de eldre, holder en andakt og drar tilbake til kirken/menighetssenteret. Her slapper vi av resten av kvelden med gløgg, julekaker og kanskje en film? Jeg føler det hadde vært så koselig å bare møtes i romjulen, prate og tenne litt lys. Håper folk liker ideen... Håper også vi kan stille en del folk og glede de som bor på Bekkelagshjemmet, slike ting løfter virkelig juletiden deres.

Har du noen forslag til sanger eller har du lyst til å være med å legge fram puter, tenne lys osv før samlingen på B-hjemmet, så send meg en mail.. Herlig.